newborn lifestyle

Am realizat ani buni fotografie de newborn însă nu m-am simțit niciodată împlinită pentru că nu împărtășeam ideea de a lăsa acel copil mic singur undeva pe o pernă sau într-un coș, în studioul meu, un loc nou și nefamiliar pentru el, așa că am pornit călătoria în fotografia newborn lifestyle.

Ce este fotografia lifestyle?

Lucrez cu orice nou născut in prima luna de viata, fără să am așteptări de la el în a sta nemișcat într-o poziție dificilă și îl fotografiez în casa lui, indiferent de felul în care arată casa, indiferent de felul în care arată părinții, obosiți sau nu de la primele săptămâni de nesomn și plânsete, surprinzându-l în timp ce râde, plânge,  doarme, se hrănește sau este răsfățat de familia lui pentru că acela este începutul vieții bebelușului iar eu vreau să îl documentez în detaliu pentru tine.

Nu vreau să folosesc un decor ce ne va distrage privirea de la frumusețea perfectă a bebelușului. Nu vreau să îi pun urechi de iepuraș care poate pentru el sau părinții lui nu înseamnă nimic. Vreau să captez intimitatea și să-mi faceți onoarea de a mă lăsa să pătrund în viețile și în casa voastră în cel mai intens și important moment al vieții voastre.

Vreau să mă concentrez mai mult pe conexiunea noii familii și pe ceea ce vrei tu să iți amintești: intensitatea acelor zile, mirosul bebelușului, senzația atingerii lui.  Am un imens respect pentru fotografii de newborn tradiționali, care au ca stil poziționarea perfectă, este o tehnică dificilă pe care mulți au dus-o spre ideal însă eu ca fotograf nu mă regăsesc în acele imagini. Vreau să surprind maternitatea neprelucrată. Nu trebuie să ai o rochie elegantă și mult machiaj ci numai mica ta minune în brațe pentru că ești deja perfectă. AI DAT VIATĂ.

Dorești o ședință foto?