Povestea mea

Cine sunt

Am peste 15 ani de studii în artă, ceea ce cu siguranță și-a pus amprenta pe stilul meu din fotografie.

Oscilez în fotografiile mele de la stilul pictural de fine art la imaginile simple și clare, apropiate de editorialele de modă și încerc pe parcursul unei ședințe să ofer cât mai multă diversitate.

Sedinta Foto Personal Branding Andra Cristea
8

Asa începe totul

Pregătirea ședinței

Un machiaj simplu de zi este suficient pentru a surprinde naturalețea chipului. Evitați tonurile puternice și negrul. Chiar dacă iubesc părul drept, recomand de fiecare dată bucle lejere pentru un efect cât mai romantic.

Testimoniale

Sunt superbe fotografiile și îți mulțumesc mult că m-ai făcut să mă bucur de frumusețea pe care nu o vedeam.

Oana

Studioul este primitor, Andra este o persoană caldă și răbdătoare, iar fotografiile pe care le face sunt minunate! Recomand cu toată inima!

C.R

Fotografiile tale vorbesc, sunt minunate și îți mulțumim pentru tot… Pure magic!

L.N.

Nu am cuvinte să descriu profesionalismul de care a dat dovadă Andra! Ardeam de nerăbdare să pozez toate ținutele ei magice. Dacă vrei o ședință de maternity de neuitat, îți recomand să te lași pe mâna ei!

Mulțumesc Andra pentru amintirile minunate create la tine în studio!

E.C.S.

O recomand cu toată încrederea! Rezultatul final întrece orice așteptare! Mulțumim mult Andra pentru pozele superbe, ne-am simțit foarte bine în studioul tău.

A.M.A.

Cu un simț aparte al frumosului Andra, prin fotografie, descoperă și exprimă magia vieții…..altceva…..bravo Andra!

I.S.

O recomand pe Andra cu toată încrederea, o persoană caldă, te scapă de emoțiile camerei imediat, te ajută să pozezi, iar rezultatul final este minunat. Îți multumim din suflet pentru pozele cu bebelul nostru din burtică!

A.M.C.

Dorești o ședință foto?