Povestea mea

Cine sunt

Bună, eu sunt Andra.

Sunt specializată în fotografierea femeii în toată frumusețea ei și în orice moment al vieții acesteia. Vino pe pagina mea pentru a căuta fotografii unice, pentru a-ți surprinde sarcina, frumusetea familiei, pentru a te delecta cu o ședință glamour sau de boudoir de ziua ta, pentru a-ți crea imagini pentru un business cât mai vizibil.

Am peste 15 ani de studii în artă, ceea ce cu siguranță și-a pus amprenta pe stilul meu din fotografie.

Oscilez în fotografiile mele de la stilul pictural de fine art la imaginile simple și clare, apropiate de editorialele de modă și încerc pe parcursul unei ședințe să ofer cât mai multă diversitate.

Sedinta Foto Personal Branding Andra Cristea

Asa începe totul

Pregătirea ședinței

  1. Alegerea hainelor potrivite: Optează pentru haine în care te simți confortabilă și frumoasă. Studioul are o rechizită variată în diferite culori și stiluri. Tonurile naturale funcționează de obicei foarte bine, aducând în evidență această perioadă minunată. Poți alege rochii fluide sau haine care evidențiază burtica pentru un efect impresionant.
  2. Grijă pentru aspectul personal: Nu este necesar să faci schimbări majore în rutina ta de machiaj sau coafură. Un aspect natural și proaspăt este în general recomandat, pentru a reflecta frumusețea ta autentică. Dacă ai un stil personal bine definit, nu te feri să-l aduci în ședința foto. Fie că ești precum o prințesă diafană, o fashionistă convinsă sau o hipsteriță rebelă, adu-mi tot ce te definește și sigur găsim un mod de a le introduce în imaginile tale.
  3. Burtica ta fermecătoare: Dacă dorești să pui în evidență burtica în fotografii, poți alege haine care o pun în valoare. În schimb, dacă vrei imagini mai intime, optează pentru haine mai largi sau chiar lenjerie delicată.
  4. Accesorii semnificative: Dacă ai jucării sau accesorii speciale pregătite pentru bebeluș, le poți aduce cu tine. Aceste obiecte adaugă o notă personală și emoțională imaginilor tale. Botosei, ecografiile, un body îți pot da gingășie unor cadre pe care le vei prețui cu siguranță.
  5. Mici detalii: Ai grijă ca manichiura și pedichiura să fie în culori nude pentru a nu ieși în evidență. Un machiaj de zi și câteva bucle lejere pe care ți le poți face fără nicio problemă singură sunt tot ceea ce îți trebuie pentru un rezultat final perfect.

Testimoniale

Sunt superbe fotografiile și îți mulțumesc mult că m-ai făcut să mă bucur de frumusețea pe care nu o vedeam.

Oana

Studioul este primitor, Andra este o persoană caldă și răbdătoare, iar fotografiile pe care le face sunt minunate! Recomand cu toată inima!

C.R

Fotografiile tale vorbesc, sunt minunate și îți mulțumim pentru tot… Pure magic!

L.N.

Nu am cuvinte să descriu profesionalismul de care a dat dovadă Andra! Ardeam de nerăbdare să pozez toate ținutele ei magice. Dacă vrei o ședință de maternity de neuitat, îți recomand să te lași pe mâna ei!

Mulțumesc Andra pentru amintirile minunate create la tine în studio!

E.C.S.

O recomand cu toată încrederea! Rezultatul final întrece orice așteptare! Mulțumim mult Andra pentru pozele superbe, ne-am simțit foarte bine în studioul tău.

A.M.A.

Cu un simț aparte al frumosului Andra, prin fotografie, descoperă și exprimă magia vieții…..altceva…..bravo Andra!

I.S.

O recomand pe Andra cu toată încrederea, o persoană caldă, te scapă de emoțiile camerei imediat, te ajută să pozezi, iar rezultatul final este minunat. Îți multumim din suflet pentru pozele cu bebelul nostru din burtică!

A.M.C.

Dorești o ședință foto?